* Уколико гледате ТВ ријалити програме, молимо Вас да одмах напустите сајт Карловачког листа! * Сремски Карловци остали без „Бранковог кола“. Седиште удружења у Новом Саду. * Почела примена Закона о заштити корисника финансијских услуга код уговарања на даљину, односно преко интернета: грађани заштићени од реклама и плаћања услуга које нису тражили. * Од 22. октобра почиње примена инстант-плаћања. Трансакције ће моћи да се обављају преко паметних мобилних телефона, рачунара, лаптопова или таблета. * Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. * Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима објавио конкурс за упис студената на основне академске и мастер студије. *

POČINJE UPIS U PRVI RAZRED

            U septembru ove godine u prvi razred kreću deca rođena od 1. marta 2011. do 29. februara 2012. godine.

            Upis počinje 2. aprila i traje do kraja mесеца, mada je škola obavezna da upiše i ostalu decu koja se naknadno jave.

            Za upis je neophodno dostaviti izvod iz matične knjige rođenih za dete i taj dokument se ne plaća, potvrdu o pohađanju pripremnog predškolskog programa i dokaz o obavljenom lekarskom pregledu i obaveznoj vakcinaciji, kao i ličnu kartu jednog od roditelja.

            Upis je svakog radnog dana od 9 do 12 sati u kancelariji sekretara škole, odnosno ponedeljkom, utorkom i četvrtkom od 13 do 16 časova u kancelariji pedagoško-psihološke službe.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?