* Влада Србије донела Одлуку о образовању Радне групе за израду нацрта Закона о Сремским Карловцима. * Поводом наступајућег јубилеја 800 година од проглашења аутокефалности Српске православне цркве, Карловачка гимназија и Издавачка кућа ДАТА Статус организују 29. новембра у 19 часова у Свечаној сали Гимназије промоцију књиге „Српска православна црква и осам векова историје у слици и речи“. * Промоција књиге „Монаштво Карловачке митрополије“, аутора епископа шумадијског Саве и Стевна Бугарског, биће одржана у Карловачкој богословији 1. децембра у 19 часова. * Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. *

POČINJE UPIS U PRVI RAZRED

            U septembru ove godine u prvi razred kreću deca rođena od 1. marta 2011. do 29. februara 2012. godine.

            Upis počinje 2. aprila i traje do kraja mесеца, mada je škola obavezna da upiše i ostalu decu koja se naknadno jave.

            Za upis je neophodno dostaviti izvod iz matične knjige rođenih za dete i taj dokument se ne plaća, potvrdu o pohađanju pripremnog predškolskog programa i dokaz o obavljenom lekarskom pregledu i obaveznoj vakcinaciji, kao i ličnu kartu jednog od roditelja.

            Upis je svakog radnog dana od 9 do 12 sati u kancelariji sekretara škole, odnosno ponedeljkom, utorkom i četvrtkom od 13 do 16 časova u kancelariji pedagoško-psihološke službe.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?