* Покрајинска влада издвојила средства за израду пројектне документације за реконструкцију пута и санацију клизишта на деоници од Сремских Карловаца до Петроварадина. * Сремски Карловци остали без „Бранковог кола“. Седиште удружења у Новом Саду. * Почела примена Закона о заштити корисника финансијских услуга код уговарања на даљину, односно преко интернета: грађани заштићени од реклама и плаћања услуга које нису тражили. * Од 22. октобра почиње примена инстант-плаћања. Трансакције ће моћи да се обављају преко паметних мобилних телефона, рачунара, лаптопова или таблета. * Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. *

MAGISTRALA SMRTI SAMO RUŽNA PROŠLOST

Krajem aprila započeti radovi na rekonstrukciji sedam kilometara duge deonice, u roku su okončani. Proširen put, novi asfalt i saobraćajna signalizacija, kako primećuje portal Vrele gume, konačno ovu deonicu posle više decenija svrstava u saobraćajnicu dostojnu vremena u kojem živimo.

Osim novog magistralnog puta koji olakšava prevoz između dva najveća grada u Srbiji, raduje i to što smo sve bliži formiranju tzv. „fruškogorskog prstena“ koji će novim asfaltom povezati najznačajnije turističke destinacije na Fruškoj gori.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?