* Заказана седница Скупштине општине Сремски Карловци за 21. јун у 10 сати. Нови одборник Дејан Станковић (Покрет социјалиста). * Једна од највећих песничких манифестација на овим просторима,  „Сремскокарловачки песнички бродови“ биће одржана на Видиковцу 21. јула у 19 часова. Председник жирија Зоран Дашић Даша, вођа групе „Легенде“. * Кинолошко друштво „Дунав“ организује 27. Националну изложбу паса свих раса на Стражилову 7. јула. . * Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима објавио конкурс за упис студената на основне академске и мастер студије. * Обустављен саобраћај од насељеног места Сремски Карловци до Банстола, рачунајући и раскрсницу Чортановци. * Максимална дозвољена брзина на ауто-путевима у Србији 130 km/h. * Од 1. јула родитељи ће за треће дете добијати 12.000 динара месечно наредних 10 година, а за четврто 18.000 динара. Право на добијање средстава имају родитељи који су добили треће или четврто дете од почетка године. *

РАДИОНИЦА ЗА ИЗРАДУ ПЛАНА ЈАВНОГ ЗДРАВЉА

Стална конференција градова и општина, уз подршку Министарства здравља, организује 24. маја у Сремским Карловцима четврти циклус радионица за израду плана јавног здравља „План јавног здравља: праћење и извештавање: модел извештаја“. Радионица ће бити одржана уз подршку пројекта „Институционална подршка СКГО – друга фаза“, који спроводи Стална конференција градова и општина, а финансира Швајцарска агенција за развој и сарадњу.

Радионица је намењена Савету за здравље, односно тимовима за израду планова за јавно здравље, како онима који су у процесу израде, тако и осталима који га тек планирају.

До сада су одржане три радионице, у Београду, Јагодини и Пироту, а 29. маја ће бити одржана последња у Новом Пазару.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?