* Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. * Поново микробиолошки неисправна вода из чесме на Доки. * Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима објавио конкурс за упис студената на основне академске и мастер студије. * Весна Чолић нова директорка Основне школе „23. октобар“ у Сремским Карловцима. * Обустављен саобраћај од насељеног места Сремски Карловци до Банстола, рачунајући и раскрсницу Чортановци. * До 6. новембра измењен режим саобраћаја у Улици карловачких ђака, од раскрснице са Улицом браће Анђелић до окретнице на Дудари. Аутобуси ГСП „Нови Сад“ бр. 60 и 62 неће саобраћати до Дударе већ ће возити трасом аутобуса бр. 61. * Стабло птерокарије, које се налази покрај амбуланте, новопроглашени споменик природе треће категорије. *

РАДИОНИЦА ЗА ИЗРАДУ ПЛАНА ЈАВНОГ ЗДРАВЉА

Стална конференција градова и општина, уз подршку Министарства здравља, организује 24. маја у Сремским Карловцима четврти циклус радионица за израду плана јавног здравља „План јавног здравља: праћење и извештавање: модел извештаја“. Радионица ће бити одржана уз подршку пројекта „Институционална подршка СКГО – друга фаза“, који спроводи Стална конференција градова и општина, а финансира Швајцарска агенција за развој и сарадњу.

Радионица је намењена Савету за здравље, односно тимовима за израду планова за јавно здравље, како онима који су у процесу израде, тако и осталима који га тек планирају.

До сада су одржане три радионице, у Београду, Јагодини и Пироту, а 29. маја ће бити одржана последња у Новом Пазару.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?