* Обустављен саобраћај од насељеног места Сремски Карловци до Банстола, рачунајући и раскрсницу Чортановци. * Центар за афирмацију слободне мисли организује Четврти међународни интердисциплинарни студентски скуп „Карловачки дани слободне мисли“ од 1. до 3. јуна у Сремским Карловцима. * Друштво за неговање традиција и развој Сремских Карловаца организује наградну акцију „Сачувајмо лепе куће и баште Сремских Карловаца“. Пријаве се примају до 15. јуна.* Удружење риболоваца „Дунав“ у Сремским Карловцима организује 24. јуна школу риболова за децу од седам до 14 година. * Једна од највећих песничких манифестација на овим просторима, четврти „Сремскокарловачки песнички бродови“ биће одржана на Видиковцу 21. јула у 19 часова. Председник жирија Зоран Дашић Даша, вођа групе „Легенде“. * Стална конференција градова и општина организује 24. маја у Сремским Карловцима четврти циклус радионица за израду плана јавног здравља. *

ОДБОРНИЦИ ПОНОВО У КЛУПАМА

Одборници Скупштине општине Сремски Карловци требало би да се врате у клупе у уторак, 27. фебруара у 18 сати, како би размотрили, ценећи понуђени обим тема за расправу и усвајање, скроман репертоар. Ипак, пажњу јавности, али и одборника локалног парламента, највише заокупља неопозива оставка директора Туристичке организације Сремских Карловаца, Дејана Манојловића.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Оставке нису мимоишле ни школски одбор Карловачке гимназије, па ће одборници добити прилику да се питају и о новим именима у школском менаџменту најстарије српске гимназије.

Од важних тема за Сремске Карловце треба издвојити и предлог одлука о престанку заштите стабла шишмира, као и беле тополе.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?