* Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. * Поново микробиолошки неисправна вода из чесме на Доки. * Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима објавио конкурс за упис студената на основне академске и мастер студије. * Весна Чолић нова директорка Основне школе „23. октобар“ у Сремским Карловцима. * Обустављен саобраћај од насељеног места Сремски Карловци до Банстола, рачунајући и раскрсницу Чортановци. * До 6. новембра измењен режим саобраћаја у Улици карловачких ђака, од раскрснице са Улицом браће Анђелић до окретнице на Дудари. Аутобуси ГСП „Нови Сад“ бр. 60 и 62 неће саобраћати до Дударе већ ће возити трасом аутобуса бр. 61. * Стабло птерокарије, које се налази покрај амбуланте, новопроглашени споменик природе треће категорије. *

ОДБОРНИЦИ ПОНОВО У КЛУПАМА

Одборници Скупштине општине Сремски Карловци требало би да се врате у клупе у уторак, 27. фебруара у 18 сати, како би размотрили, ценећи понуђени обим тема за расправу и усвајање, скроман репертоар. Ипак, пажњу јавности, али и одборника локалног парламента, највише заокупља неопозива оставка директора Туристичке организације Сремских Карловаца, Дејана Манојловића.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Оставке нису мимоишле ни школски одбор Карловачке гимназије, па ће одборници добити прилику да се питају и о новим именима у школском менаџменту најстарије српске гимназије.

Од важних тема за Сремске Карловце треба издвојити и предлог одлука о престанку заштите стабла шишмира, као и беле тополе.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?