* Трговински објекти у Сремским Карловцима који раде суботом од 4 до 7 часова намењени за грађане старије од 65 година: Микромаркет НС – Прерадовићева 5а, Микромаркет НС – Браће Анђелић 7, Микромаркет НС – М. Стратимировића 34, Микромаркт НС – Петроварадинска 31, Месара Буба – Прерадовићева 16, Месара Буба – Прерадовићева 13, Арчи плус – М. Стратимировића 25, ДТЛ Персу – М. Стратимировића 2а. * Општинска изборна комисија прогласила три изборне листе за изборе који ће бити одржани 26. априла: 1. Александар Вучић – за нашу децу; 2. Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије Јединствена Србија – Драган Марковић Палма; 3. Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка. * Пензије за март биће, уз 4.000 динара помоћи, исплаћене у целости 10. априла. * На подручју Сремских Карловаца на крају 2019. године 312 незапослених, од тога 182 жене.* Просечна цена метра квадратног непокретности за утврђивање пореза на имовину у првој зони на подручју Сремских Карловаца за куће 39.600 динара, а за станове 63.400 динара. * На подручју Сремских Карловаца од јануара 2021. године биће забрањена употреба пластичних кеса.*

НОВИ ТИМ СДПС У КАРЛОВЦИМА

Чланови Социјалдемократске Партије Србије  (СДПС) у Сремским Карловцима изабрали су 7. фебруара руководство које ће, у наредне четири године, водити Општински одбор.

На  челу новоизабраног Општинског Одбора СДПС у Сремским Карловцима је Ђорђе Исаков, познати  предузетник међу Карловчанима,  док је његов први сарадник  Марко Љубичић, потпредседник Одбора, а за секретарку  је изабрана Јована Врсајков.  Чланови Општинског Одбора су Богдан Савић, досадашњи председник Одбора у Карловцима, који  је и члан Општинског већа  у актуелном општинском сазиву, а који ће,  нови  тим  упутити  у досадашњи рад  на терену међу чланством. За чланове Општинског Одбора изабрани су и Гордана Исаков, Зоран Љубичић,  Дејан Муњиза и Милорад Гашевић.

“Као и у свом предузетничком послу, тако ћу се и у политици трудити да свака моја активност и активност мог тима даје резултат, а то је бољитак за све  житеље Карловаца.  Сигуран сам да одговорним радом и коректним политичким деловаљем уз подршку коалиционог партнера, идеје и начела наше странке могу допринети развоју општине. Учинићемо све да већ на наредним изборима постигнемо значајан резултат, што би нас квалификовало да учествујемо у наставку спровођења реформских променама у циљу побољшања квалитета живота сваког човека у нашим Карловцима. Верујем да постоји значајан број наших суграђана који слично размишљају и којима су врата наше странке отворена, како би заједно деловали“, истакао је у поздравном говору председник Исаков.

Изборној Конференцији ОО СДПС Сремски Карловци присуствовали су  председник Извршног одбора Покрајинског одбора СДП Србије, Славољуб Арсенијевић и координатори за Јужно-бачки округ, Слободан Веселиновић и Драган Милић.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?