* Покрајинска влада издвојила средства за израду пројектне документације за реконструкцију пута и санацију клизишта на деоници од Сремских Карловаца до Петроварадина. * Сремски Карловци остали без „Бранковог кола“. Седиште удружења у Новом Саду. * Почела примена Закона о заштити корисника финансијских услуга код уговарања на даљину, односно преко интернета: грађани заштићени од реклама и плаћања услуга које нису тражили. * Од 22. октобра почиње примена инстант-плаћања. Трансакције ће моћи да се обављају преко паметних мобилних телефона, рачунара, лаптопова или таблета. * Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. *

МАЛОЛЕТНИК ОСУМЊИЧЕН ЗА УБИСТВО

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су малолетника из Сремских Карловаца због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство.

Он се терети да је 31. августа ове године, у багремару на излазу из Карловаца,  везао руке и ноге шездесетчетворогодишњем мештанину и оставио га.

Човек је, у међувремену, преминуо, а његово тело пронађено је јуче, након чега је обављен увиђај лица места и обдукција.

Осумњичени ће, у законском року, бити спроведен судији за малолетнике Вишег суда у Новом Саду.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?