* Заказана седница Скупштине општине Сремски Карловци за 21. јун у 10 сати. Нови одборник Дејан Станковић (Покрет социјалиста). * Једна од највећих песничких манифестација на овим просторима,  „Сремскокарловачки песнички бродови“ биће одржана на Видиковцу 21. јула у 19 часова. Председник жирија Зоран Дашић Даша, вођа групе „Легенде“. * Кинолошко друштво „Дунав“ организује 27. Националну изложбу паса свих раса на Стражилову 7. јула. . * Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима објавио конкурс за упис студената на основне академске и мастер студије. * Обустављен саобраћај од насељеног места Сремски Карловци до Банстола, рачунајући и раскрсницу Чортановци. * Максимална дозвољена брзина на ауто-путевима у Србији 130 km/h. * Од 1. јула родитељи ће за треће дете добијати 12.000 динара месечно наредних 10 година, а за четврто 18.000 динара. Право на добијање средстава имају родитељи који су добили треће или четврто дете од почетка године. *

ИЗЛОЖБА ПАСА СВИХ РАСА

Сремскокарловачко Кинолошко друштво „Дунав“ организује 7. јуна на Стражилову 27. Националну изложбу паса свих раса.  Отварање изложбе је у 10 часова, а организатор обећава богат наградни фонд.

Домаћи излагачи, као и они из Босне и Херцеговине, Хрватске и Црне Горе за првог пса плаћају котизацију 1.300 динара, а за другог истог власника 1.100 динара. Излагачи могу да уплате котизацију и на дан изложбе, али је тада износ 1.800 динара.

Последњи дан за редовне уплате је 2. јул.

Предвиђено је да судије буду: Милан Рогуља (SRB) I FCI групу
Владимир Жижаков (SRB) део II i VII FCI групу
Владимир Михаљчић (SRB) део II FCI-RW I део III FCI-AST групе
Горан Карновић (SRB) – део III FCI групе
Ђорђе Релић (SRB) V FCI групе
Ненад Девић (SRB) IV,VI,VIII FCI група
Peter Harsanyi ( H) IX и X FCI групе

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?