* Покрајинска влада издвојила средства за израду пројектне документације за реконструкцију пута и санацију клизишта на деоници од Сремских Карловаца до Петроварадина. * Сремски Карловци остали без „Бранковог кола“. Седиште удружења у Новом Саду. * Почела примена Закона о заштити корисника финансијских услуга код уговарања на даљину, односно преко интернета: грађани заштићени од реклама и плаћања услуга које нису тражили. * Од 22. октобра почиње примена инстант-плаћања. Трансакције ће моћи да се обављају преко паметних мобилних телефона, рачунара, лаптопова или таблета. * Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. *

ИЗЛОЖБА ПАСА СВИХ РАСА

Сремскокарловачко Кинолошко друштво „Дунав“ организује 7. јуна на Стражилову 27. Националну изложбу паса свих раса.  Отварање изложбе је у 10 часова, а организатор обећава богат наградни фонд.

Домаћи излагачи, као и они из Босне и Херцеговине, Хрватске и Црне Горе за првог пса плаћају котизацију 1.300 динара, а за другог истог власника 1.100 динара. Излагачи могу да уплате котизацију и на дан изложбе, али је тада износ 1.800 динара.

Последњи дан за редовне уплате је 2. јул.

Предвиђено је да судије буду: Милан Рогуља (SRB) I FCI групу
Владимир Жижаков (SRB) део II i VII FCI групу
Владимир Михаљчић (SRB) део II FCI-RW I део III FCI-AST групе
Горан Карновић (SRB) – део III FCI групе
Ђорђе Релић (SRB) V FCI групе
Ненад Девић (SRB) IV,VI,VIII FCI група
Peter Harsanyi ( H) IX и X FCI групе

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?