* Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. * Поново микробиолошки неисправна вода из чесме на Доки. * Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима објавио конкурс за упис студената на основне академске и мастер студије. * Весна Чолић нова директорка Основне школе „23. октобар“ у Сремским Карловцима. * Обустављен саобраћај од насељеног места Сремски Карловци до Банстола, рачунајући и раскрсницу Чортановци. * До 6. новембра измењен режим саобраћаја у Улици карловачких ђака, од раскрснице са Улицом браће Анђелић до окретнице на Дудари. Аутобуси ГСП „Нови Сад“ бр. 60 и 62 неће саобраћати до Дударе већ ће возити трасом аутобуса бр. 61. * Стабло птерокарије, које се налази покрај амбуланте, новопроглашени споменик природе треће категорије. *

ИЗЛОЖБА ПАСА СВИХ РАСА

Сремскокарловачко Кинолошко друштво „Дунав“ организује 7. јуна на Стражилову 27. Националну изложбу паса свих раса.  Отварање изложбе је у 10 часова, а организатор обећава богат наградни фонд.

Домаћи излагачи, као и они из Босне и Херцеговине, Хрватске и Црне Горе за првог пса плаћају котизацију 1.300 динара, а за другог истог власника 1.100 динара. Излагачи могу да уплате котизацију и на дан изложбе, али је тада износ 1.800 динара.

Последњи дан за редовне уплате је 2. јул.

Предвиђено је да судије буду: Милан Рогуља (SRB) I FCI групу
Владимир Жижаков (SRB) део II i VII FCI групу
Владимир Михаљчић (SRB) део II FCI-RW I део III FCI-AST групе
Горан Карновић (SRB) – део III FCI групе
Ђорђе Релић (SRB) V FCI групе
Ненад Девић (SRB) IV,VI,VIII FCI група
Peter Harsanyi ( H) IX и X FCI групе

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?