* Влада Србије донела Одлуку о образовању Радне групе за израду нацрта Закона о Сремским Карловцима. * Поводом наступајућег јубилеја 800 година од проглашења аутокефалности Српске православне цркве, Карловачка гимназија и Издавачка кућа ДАТА Статус организују 29. новембра у 19 часова у Свечаној сали Гимназије промоцију књиге „Српска православна црква и осам векова историје у слици и речи“. * Промоција књиге „Монаштво Карловачке митрополије“, аутора епископа шумадијског Саве и Стевна Бугарског, биће одржана у Карловачкој богословији 1. децембра у 19 часова. * Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. *

БРАНКА ДУЈОВИЋ ПОДНЕЛА ОСТАВКУ

Одборница у Скупштини општине Сремски Карловци Бранка Дујовић поднела је 25. маја оставку на ту дужност. Оставка би требало да буде констатована на седници општинске Скупштине која ће бити одржана 8. јуна у 10 часова.

Бранка Дујовић је за одборницу у Скупштини општине Сремски Карловци изабрана 2016. године на листи Покрета социјалиста, али је тада имала удато презиме Јанковић.

Следећи на листи Покрета социјалиста је Дејан Станковић, који је у претходном скупштинсом мандату био одборник.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?