* Покрајинска влада издвојила средства за израду пројектне документације за реконструкцију пута и санацију клизишта на деоници од Сремских Карловаца до Петроварадина. * Сремски Карловци остали без „Бранковог кола“. Седиште удружења у Новом Саду. * Почела примена Закона о заштити корисника финансијских услуга код уговарања на даљину, односно преко интернета: грађани заштићени од реклама и плаћања услуга које нису тражили. * Од 22. октобра почиње примена инстант-плаћања. Трансакције ће моћи да се обављају преко паметних мобилних телефона, рачунара, лаптопова или таблета. * Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. *

БРАНКА ДУЈОВИЋ ПОДНЕЛА ОСТАВКУ

Одборница у Скупштини општине Сремски Карловци Бранка Дујовић поднела је 25. маја оставку на ту дужност. Оставка би требало да буде констатована на седници општинске Скупштине која ће бити одржана 8. јуна у 10 часова.

Бранка Дујовић је за одборницу у Скупштини општине Сремски Карловци изабрана 2016. године на листи Покрета социјалиста, али је тада имала удато презиме Јанковић.

Следећи на листи Покрета социјалиста је Дејан Станковић, који је у претходном скупштинсом мандату био одборник.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?