* Од почетка августа Карловачки лист део текстова објављује и на Ромском језику. * Поново микробиолошки неисправна вода из чесме на Доки. * Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима објавио конкурс за упис студената на основне академске и мастер студије. * Весна Чолић нова директорка Основне школе „23. октобар“ у Сремским Карловцима. * Обустављен саобраћај од насељеног места Сремски Карловци до Банстола, рачунајући и раскрсницу Чортановци. * До 6. новембра измењен режим саобраћаја у Улици карловачких ђака, од раскрснице са Улицом браће Анђелић до окретнице на Дудари. Аутобуси ГСП „Нови Сад“ бр. 60 и 62 неће саобраћати до Дударе већ ће возити трасом аутобуса бр. 61. * Стабло птерокарије, које се налази покрај амбуланте, новопроглашени споменик природе треће категорије. *

БРАНКА ДУЈОВИЋ ПОДНЕЛА ОСТАВКУ

Одборница у Скупштини општине Сремски Карловци Бранка Дујовић поднела је 25. маја оставку на ту дужност. Оставка би требало да буде констатована на седници општинске Скупштине која ће бити одржана 8. јуна у 10 часова.

Бранка Дујовић је за одборницу у Скупштини општине Сремски Карловци изабрана 2016. године на листи Покрета социјалиста, али је тада имала удато презиме Јанковић.

Следећи на листи Покрета социјалиста је Дејан Станковић, који је у претходном скупштинсом мандату био одборник.

Аутор К.Л.

Login

Lost your password?